July 12, 2011

340 days - Frustrated.

Kelmarin. Beli printer baru.

Happy kejap. Tapi tak lama. Sebab tetibe dia asyik jammed. Kertas masuk tak smooth. Frust. Serious frust. Baru lagi beli kot. Dah jammed. Pe pasal tah.

Try byk kali tapi still sama. Dia kata tak blh print sbb paper jammed. Dah puas suluh tgk, tp takdak pape pun yg halang. Kertas blh je kua. Tp tak print. Dia kata error. (Tambah frust.)

So, nk ubt frust, td saya beli dua chocolate bar. Satu choc bar tu sama dgn harga nasi goreng ikan masin yang saya selalu beli utk dinner. Biarlah mahal pun. Tapi frust punye pasal saya beli jugak. Double frust.


Last2 kol ayah. Dia nak dtg Sabtu ni. Nk tgk2 kan. And nak bwk g low yatt smula. Cakap kat org kedai tu suh btulkan smula..

Lagi satu frust. Blog lama di friendster sudah tiada. Friendster sudah berwajah baru. Sedih pun ada. Last2 tgk dah takde. Friendster dah pnuh dgn game sbb nk ikut facebook. Triple frust. Byk kngn blog lama tu.

Motif 1: Frust sjk smlm.

Motif 2: Serabut. Byk keje tak habis lagi tapi ada je problem lain.

Motif 3: Menyesal dh membazirkan duit. Huhu.

2 comments:

Achiq said...

knp ada prob camtu? ermmm spttnya i check for u 1st...

rubi @ cawan2 said...

pakai kertas murah kot? hohoh..

jgn beli kat lowyat len kali. bukan boley caye sangat kat sana tuh.